دومین جشنواره ایده های ثروت ساز استان ایلام

مصاحبه با دکتر یگانه، مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری

دکتر رضا یگانه، مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه در خصوص برگزاری جشنواره استانی ایده های ثروت ساز در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی عنوان داشت: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ایلام در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال ملی، در راستای زمینه سازی برای تحقق دانشگاه کارآفرین و هدایت ایده های خلاق و نوآور برای تولید ثروت و ایجاد اشتغال مولد، با همکاری دانشگاه ایلام،  پارک علم و فناوری استان، دانشگاه علوم پزشک، جهاد دانشگاهی، مرکز رشد دانشگاه و دانشگاه جامع علمی کاربردی دومین جشنواره "ایده های ثروت ساز" را برگزار می کنند.
وی با توجه به برگزاری موفق اولین جشنواره ایده های ثروت ساز در سال ۹۵ و شناسایی ایده های خلاق در زمینه ها و رشته های مختلف مقدمات برگزاری دومین جشنواره ایده های ثروت ساز فراهم و به همین منظور تاکنون چندین جلسه هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی برگزار گردیده و با سایر دستگاه‌های مرتبط برای همکاری در این جشنواره مکاتبه و مذاکره گردیده است به منظور هماهنگی بیشتر و سریعتر بین دستگاه های برگزار کننده گروه تلگرامی برای دستگاه‌های اجرایی اجرا کننده تشکیل و فرم پذیرش،فرم ثبت نام برای متقاضیان و فرم داوری با دقت کامل و لازم و همفکری کارشناسان همه دستگاهها تنظیم گردیده است. برای دسترسی سریع و اطلاع رسانی جامع و سریع سایت اینترنتی مختص جشنواره به آدرس اینترنتی wif2.ilam.ac.ir  راه اندازی شده است مراحل اولیه انجام تبلیغات اعم از پوستر و بنر و همچنین لوگوی جشنواره طراحی زیادی انجام و طرح نهایی به تصویب رسیده است در آخرین جلسه هماهنگی زمان برگزاری جزئیات جشنواره اعم از زمان و نحوه تبلیغات، ثبت‌نام، داوری و نحوه برگزاری جشنواره به تصویب رسید. این جشنواره در راستای شناسایی جذب هدایت و حمایت از ایده های خلاق و نوآور در سطح استان ایلام برگزار می گردد.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه افزود: هدف از برگزاری این جشنواره حمایت از ایده های کارآفرینی، توسعه و ترویج ایده پروری، ایجاد روحیه ایده‌پردازی جوانان و ایجاد انگیزه جهت خلق ایده‌های نوآورانه و تبدیل ایده به ثروت است. برگزیدگان این جشنواره از تسهیلات و خدمات پارک علم و فناوری و مراکز رشد ایلام در مسیر تبدیل ایده به عمل برخوردار خواهند شد.
دکتر رضا یگانه با اشاره به اینکه نخستین جشنواره ایده های ثروت ساز در چهار حوزه صنعت، خدمات، سلامت و کشاورزی برگزار شد اظهار داشت: به منظور امکان شرکت تمامی ایده ها در جشنواره ایده های ثروت ساز محورهای دومین جشنواره در کلیه زمینه ها و رشته ها به صورت جامع برگزار خواهد شد و عموم مردم و به ویژه دانشجویان می‌توانند جهت شرکت در جشنواره ایده های ثروت ساز ثبت نام کنند و هیچگونه محدودیتی در این رابطه وجود ندارد همچنین علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند از اول تا پایان مهر‌ماه 1396 با مراجعه به آدرس اینترنتی wif2.ilam.ac.ir  مراحل ثبت‌نام خود را انجام دهند، همچنین جهت دریافت پاسخ سؤالات احتمالی خود می‌توانند با شماره تلفن 32234873-084 در تماس باشند.

تاریخ ثبت :

1396-06-22